information information information

Cadeaukaarten

Een cadeau geven waar iemand écht blij mee is? De VVV cadeaukaart is de meest breed besteedbaar en de meest gewaardeerde cadeaubon van Nederland.

Verras iemand met een dagje winkelen, een leuk uitje, een heerlijk lunch of diner, een fijn weekendje weg of laat iemand eindeloos online shoppen.


Cadeaubonnen online bestellen


Bij VVV Geertruidenberg kunt u de volgende cadeaukaarten kopen:


VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart is zowel in fysieke winkels als in webshops te besteden. In elke gewenste waarde tussen € 10,00 en € 150,00 te verkrijgen.  

VVV Dinercheque 

De cadeaubon die altijd in de smaak valt. De VVV Dinercheque is in elke gewenste waarde te verkrijgen en te besteden bij meer dan 2500 restaurants. Bepaal zelf het bedrag van uw cadeau tussen de € 10,00 en € 150,00.
De VVV Dinercheque is 3 jaar geldig.
Op www.vvvdinercheque.nl vindt u een restaurant in de buurt en kunt u het kaartsaldo controleren.

VVV Lekkerweg

Met de VVV Lekkerwegkaart geeft u een overnachting cadeau. Dé vakantie cadeaukaart.
De VVV Lekkerwegkaart is in iedere gewenste waarde te verkrijgen tussen € 5,00 en € 150,00 en is 3 jaar geldig.


Nederlandse Boekenbon 

De Nederlandse Boekenbon is zowel in de fysieke als in de webwinkels inwisselbaar. Ook bij online winkels als Bol.com en Luisterrijk.nl. De Nationale Boekenbon is verkrijgbaar van
€ 10,00 tot € 150,00 en is 3 jaar geldig.

Bol.com Cadeaubon

De ontvanger kan zelf een keuze maken uit het grootste assortiment van Nederland & België met meer dan 11 miljoen artikelen. De bon is verkrijgbaar vanaf € 5,00 en is 3 jaar geldig.

Podium Cadeaukaart

Het beste cadeau voor de liefhebbers van theater en concerten. Verkrijgbaar in ieder bedrag van € 10,00 tot € 150,00 en is onbeperkt geldig.

Nationale Bioscoopbon

Geef iemand een actievolle, grappige of juist een romantische avond uit cadeau. De Nationale Bioscoopbon is het leukste cadeau in het donker. Verkrijgbaar van € 10,00 tot € 150,00 en is 3 jaar geldig.