information information information

NIEUWS

Vernieuwde VVV thematische wandelroutes

Geplaatst op: 01-11-2019

De VVV Geertruidenberg heeft de acht thematische wandelroutes door de gemeente Geertruidenberg vernieuwd. Ze zijn aangepast aan het laatste actuele wandelroutenetwerk Brabant West. In de inhoud zijn korte beschrijvingen opgenomen over bezienswaardigheden en wetenswaardigheden langs de route en de toeristische huisstijl van ‘Geertruidenberg Vestingstad aan De Biesbosch’ is toegepast in de lay-out. Vanaf nu zijn deze acht vernieuwde thematische wandelroutes verkrijgbaar bij de VVV Geertruidenberg, Markt 46.

De wandelliefhebber kan op pad langs ‘Water en vestingwerken in Geertruidenberg’, ‘Rivier de Donge bij Raamsdonk’ en ’Het water in het buitengebied van de gemeente Geertruidenberg’. Door het landschap is mogelijk met de routes langs ‘Cultuur en natuur in en om Raamsdonk en Raamsdonksveer’, ‘Karakteristieke Langstraatboerderijen in landelijk Raamsdonk’ of door ‘Raamsdonkse polders’. Tenslotte is er een route langs ‘Kerken in de gemeente Geertruidenberg, en langs ‘Gedenktekens Tweede Wereldoorlog in de gemeente Geertruidenberg’. 

Alle routes volgen knooppunten van het wandelroutenetwerk Brabant West. De routes hebben verschillende lengtes, variërend van 5 tot 13 kilometer. Bij een aantal routes is verkorting of verlenging mogelijk. Ook is het mogelijk om op elk knooppunt te starten. Kort in de buurt van het vermelde startpunt kan geparkeerd worden. 

Voor elk wat wils om op aangename en sportieve manier gedurende het hele jaar binnen een aantal thema’s kennis te maken met de (eigen) gemeente Geertruidenberg. 
Zie de openingstijden van de VVV op www.vestingstadaandebiesbosch.nl. 
VVV Geertruidenberg wenst u veel wandelplezier.


Ander nieuws:

Nieuw Streekpad Biesboschpad
Geplaatst op: 04-10-2021
De stadswandelingen gaan weer van start
Geplaatst op: 07-06-2021
Nieuwe welkomstborden
Geplaatst op: 07-07-2018

Nieuwe fietsroutes Zuiderwaterlinie
Geplaatst op: 29-05-2018

Cadeaukaartklant winkelt graag online
Geplaatst op: 08-05-2018Theodorusbeeld terug op zijn plek
Geplaatst op: 05-01-2018

Nieuwe fietsroutenetwerken verkrijgbaar.
Geplaatst op: 26-11-2017

Carillonklanken tijdens de weekmarkt
Geplaatst op: 03-10-2017


Verbeterd fietsnetwerk in Brabant.
Geplaatst op: 13-06-2017